Рівне:

Створення та просування сайтів

На завершення — перемога

Спорт 28-вер, 2006, 15:109 prov 1 248
Ось і завершився спідвейний сезон для команди “Рівне-Україна”. У неділю підопічні Віктора Гайдима провели заключну гонку у рамках другої польської спідвейної ліги. Суперником нашої команди був ще один не польський клуб у чемпіонаті — “Спідвей-СЕ”. Гонкою з цією командою наш клуб стартував у змаганнях (в Угорщині була зафіксована нічия — 45:45) і впродовж всього турнірної дистанції були сусідами у таблиці. Тим цікавішою для вболівальників була звітна гонка, в якій українська команда взяла реванш — 49:41.
У першому юніорському заїзді два рівнянина (Володимир Омелян – два очки та Володимир Колодій-молодший — одне) не дали ради єдиному представнику гостей. Перемога Йожефа Табака не дозволила господарям повести у рахунку — 3:3. Проте вже у наступному заїзді господарі пред’явили свої претензії на перемогу. Віктор Гайдим (три очки) та Петер Дим (одне) задали тон у гонці. Три наступних гонщики перемагали з однаковим рахунком — 5:1 і довели загальний рахунок до 22:8. Здавалося “Рівне-Україна” легко здобуде перемогу і на мажорній ноті завершить сезон у польській лізі. У шостому старті Володимир Колодій старший (три очки) з сином (одне) перемагають 4:2 і доводять різницю до 16 очок. Неприємності для господарів розпочалися у сьомому заїзді. Зазнає падіння і отримує травму Петер Дим (в гонці він більше не брав участі). У перезаїзді Віктор Гайдим першим перетнув фінішну пряму і рахунок стає 29:13. І тут поїхали гості, скорочуючи рахунок. Після виграшу в одинадцятому заїзді 5:1, угорці майже впритул наблизилися до “Рівне-України” — 30:36. В двох наступних суперники обмінялися перемогами і перед заключними стартами різниця стала вісім очок — 43:35 на користь рівнян. Незважаючи на всі намагання гостей перемогти, господарі дозволили здобути дві нічиї — 3:3. Перемога 49:41 і до двох очок за перемогу додалося одне бонусне. Таким чином, “Рівне-Україна” у шістнадцяти гонках набрала 17 очок і посіла п’яте місце серед дев’яти команд. Першою фінішувала команда з Гданська “Лотос”, яка вдома перемогла “Спідвей-Центр”. Латиші, які довгий час лідирували у чемпіонаті, задовольнилися третім місцем — 30 очок. На другому ПСЖ з Познані — 32 очки.
Результати решти гонок: “Лотос” (Гданськ) — “Спідвей-Центр” (Даугавпілс) — 62:28, “Колеяж” (Равіч) — КЖ “Орел” (Лодзь) — 39:50, ПСЖ (Познань) — КЖ “Колеяж” (Ополе) — 57:32.
Найбільше очок у доробок “Рівне-України” вніс Ігор Марко — 12, на два менше у Віктора Гайдима. По дев’ять очок здобули Володимир Колодій-старший та Олександр Бородай. Шість на рахунку Володимира Омеляна, два у Володимира Колодія-молодшого і одне у Петера Дима. У гостей чотирнадцять очок на рахунку Норберта Магоші — 14, по дев’ять у Ласло Шатмарі та Атіли Штефані.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору