Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівняни колекціонують кубки

Спорт 28-вер, 2006, 15:119 prov 1 259
Після перемоги у міжнародному турнірі Кубок Західного регіону рівненський “Пульсар” взяв участь у міжнародному турнірі присвяченому Дню машинобудівника, який відбувся у білоруському місті Осиповичі. Крім двох білоруських команд та рівнян, у змаганнях прийняв участь столичний клуб МНТУ. Кияни були запрошені на турнір після відмови литовського клубу. Проте це не применшує ваги здобутого Кубку підопічними Сергія Шемосюка, які перемогли всіх суперників і здобули головний приз. Цей Кубок став другим призом, який “Пульсар” виграв впродовж десяти днів.
Наша команда досить впевнено провела весь турнір, що не може не радувати не тільки тренерський штаб команди, а й вболівальників.
Першим суперником для нашої команди став столичний МНТУ. Рівняни не залишили жодного шансу для киян і перемогли — 98:77. Найрезультативнішими у “Пульсара” були Данило Козлов — 29 очок та В’ячеслав Ковалевський — 17. Наступним під роздачу потрапив могильовський “Темп”. Вона стала найвидовищнішою у виконанні рівненських баскетболістів. Як сказав головний тренер команди Сергій Шемосюк , він давно не бачив такої красивої та видовищної гри у виконанні хлопців. Фінальний свисток зафіксував впевнену перемогу — 110:58. Відразу шість чоловік зі складу рівнян набрали десять і більше очок, а В’ячеслав Ковалевський записав на свій рахунок 24 очки. По шістнадцять записали на свій рахунок — Денис Баяндін та Данило Козлов, у Іллі Шемосюка — 14. Заключною, а відтак фінальною, була зустріч із господарями майданчика командою ОЗАА з Осиповичів. Незважаючи на підтримку вболівальників та переваги власного майдачника, рівняни і тут були сильнішими. Продемонструвавши агресивний захист, командні дії та результативний напад “Пульсар” святкував перемогу у матчі 87:76 і виборов головний приз. Крім того, капітан нашої команди В’ячеслав Ковалевський був визнаний кращим гравцем змагань. Найрезультативнішими у складі рівнян були Денис Баяндін та Ілля Шемосюк — вони набрали по 14 очок. На три менше закинули Данило Козлов, В’ячеслав Ковалевський та Анатолій Дубнюк.
Сергій Шемосюк, головний тренер “Пульсару”:
— Сподобалися команди, які взяли участь у турнірі. Особливо це стосується господарів. Шкода, що не прибув литовський клуб. А більше всього сподобалася гра нашої команди. У всіх матчах ми продемонстрували агресивний та видовищний баскетбол. Всі гравці зіграли на своєму рівні. Ці ігри показали — ми на вірному шляху. Незважаючи на всі проблеми, у Рівному є команда. Наш девіз незмінний — “Ми граємо для ВАС!” і ми будемо його притримуватися надалі.
В’ячеслав Ковалевський, капітан “Пульсару”:
— Нинішній турнір був сильнішим по складу команд, ніж минулий. Гадаю у нас вийшло все, що тренери від нас чекали. Зараз головне, щоб цей настрій, який є після перемог у Кубках в Рівному та Осиповичах, передався на чемпіонат України.
Попереду — лічені дні до початку нового сезону у чемпіонаті України з баскетболу серед команд суперліги. Вже третього жовтня “Пульсар” у стартовому матчі прийматиме вдома южненський “Хімік”. Початок зустрічі о 18 годині 30 хвилин. Яким він буде для нашої команди покаже час. А вже сьогодні бажаючі можуть зустрітися із гравцями та керівництвом БК-93 “Пульсар”. О 18.30 рівненський клуб в залі ДЮСШ-4 влаштує своєрідну передсезонну презентацію колективу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору