Рівне:

Створення та просування сайтів

В обласній раді - новий депутат

Останні новини 28-сер, 2009, 10:099 prov 1 262
Вчора в приміщенні Рівненської обласної ради відбулося засідання обласної територіальної виборчої комісії, яка прийняла Постанову про визнання та реєстрацію депутатом обласної ради Ярослава Бляшина від виборчого блоку політичних партій Українського Народного Блоку Костенка і Плюща. Постанову члени комісії підтримали одноголосно.
Про це газеті "Провінційка" повідомили у Рівненській обласній раді.

Ярослав Бляшин потрапив до обласної ради за партійною квотою УНП після того, як у липні цього року трагічно загинув голова фракції УНП Василь Червоній. Після засідання ТВК йому вручили добірку першочергових документів: довідник депутата та регламент роботи ради. Депутатський значок та посвідчення Ярославові Бляшуку вручать на сесії обласної ради, яка запланована на 25 вересня. Доти він має визначитися, в якій постійній комісії обласної ради працюватиме.

Довідка: Бляшин Ярослав Іванович народився 11 травня 1962 року в м. Рівне. Закінчив Український інститут інженерів водного господарства за спеціальністю «Гідромеліорація». З 1993 року заснував ТОВ «Добробут», де працює директором. 2005 року обраний головою Ради підприємців Здолбунівського району. Член Здолбунівського міськвиконкому. Член Української Народної Партії. Одружений. Має двох дітей.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору