Рівне:

Створення та просування сайтів

Демидівка

Що новенького? 03-вер, 2009, 13:099 prov 1 177
Відбулася районна конференція педагогічних працівників. Участь у ній взяли директори навчальних закладів району, педагогічні колективи та громадськість.
Начальник відділу освіти райдержадміністрації Віктор Фещук прозвітував про підсумки розвитку освіти в Демидівському районі в 2008-2009 навчальному році та завдання на 2009-20010 навчальний рік. Зокрема, детально зупинився на питанні пріоритетних напрямків роботи галузі освіти, забезпечення в районі реалізації програм розвитку освіти, забезпечення освітніх закладів району комп’ютерною технікою.
З доповіддю щодо допрофільної підготовки учнів 9-го класу в контексті переходу на новий зміст 12-річного терміну навчання виступила заступник директора Боремельського НВК “ЗОШ І-ІІІ ступенів-колегіум” Ніна Стрихарук. Згодом присутні у залі заслухали доповідь заступника директора Демидівського НВК “ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей” Надії Булейко, яка проінформувала про хід виконання в районі Програми національного виховання учнівської молоді Демидівщини на 2008-2020 роки. По питанню профорієнтації та допрофесійної підготовки учнів учасників конференції проінформував директор міжшкільної навчально-виробничої майстерні Ярослав Михалойко.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору