Рівне:

Створення та просування сайтів

Абхазія знищуватиме грузинські кораблі

Україна і світ 03-вер, 2009, 13:239 prov 990
Абхазія знищуватиме грузинські кораблі


Президент Абхазії Сергій Багапш віддав наказ ВМФ республіки знищувати грузинські кораблі, що порушують абхазький морський кордон.
“Я віддав наказ нашим військово-морським силам знищувати грузинські кораблі, що порушують морський кордон Абхазії. Цей крок продиктований безперервними піратськими діями з боку Грузії”, — цитує абхазького лідера Інтерфакс.
Багапш зазначив, що “мова йде про дії виключно ВМФ Абхазії”. “Ніякі військово-морські сили Росії для вирішення даного питання не залучаються і залучатися не будуть”, — сказав президент Абхазії.
За його словами, “сьогодні можна говорити про грузинських піратів нарівні із сомалійськими піратами”. “А подібні дії повинні спричинити за собою адекватну відповідь”, — зазначив Багапш, коментуючи останні захоплення морських суден Грузією, що прямували до Абхазії.
Раніше, 28 серпня повідомлялося, що берегова охорона ФСБ Росії разом із абхазькими прикордонниками забезпечить безпеку суден, що заходять “в територіальні води” Абхазії, від затримок з боку Грузії. У Тбілісі такі дії назвали піратством.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору