Рівне:

Створення та просування сайтів

Прокуратура зобов’язала підприємство Рівного відшкодувати 112 тисяч гривень

Актуально 10-вер, 2009, 13:189 prov 1 012
Прокуратура виявила одне з приватних підприємств Рівного, яке впродовж 6 місяців не сплачувало до бюджету втрати сільськогосподарського виробництва.
Як повідомила прес-секретар прокурора області Людмила Суржук, фірма одержала в оренду земельну ділянку площею 0,4997 га, та згідно із законом, протягом двох місяців мала відшкодувати сільгоспвтрати, однак зовсім не поспішала це робити. Зважаючи на порушення вимог закону, прокуратура області внесла керівнику підприємства припис із вимогою негайно відшкодувати гроші — 112 тисяч гривень. Саме таку суму склали втрати сільськогосподарського виробництва на час проведення перевірки. Припис розглянуто та задоволено.
Загалом, в цьому році за результатами вжитих заходів прокурорського реагування у сфері охорони природи до бюджету відшкодовано близько 3 мільйонів гривень, в т. ч. 118 тисяч гривень втрат сільсько — та лісогосподарського виробництва, зазначила старший помічник прокурора Рівненської області з питань нагляду за додержанням природоохоронного законодавства Анна-Марія Дзівак.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору