Рівне:

Створення та просування сайтів

Питання будівництва нових енергоблоків на ХАЕС обговорять на громадських слуханнях

Останні новини 24-вер, 2009, 14:559 Lobanovskiy 978
Генеральний директор Відокремленого підрозділу «Хмельницька АЕС» Микола Панащенко звернувся до Рівненської обласної ради з проханням сприяти у проведенні громадських слухань з обговорення питань, пов’язаних зі спорудженням енергоблоків №3 та №4 на ХАЕС. Слухання повинні пройти в тих районах Рівненщини, що належать до зони спостереження.
Депутати постійної комісії обласної ради з питань екології, природокористування, ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи (голова – Рудик О.В.) підтримали пропозицію гендиректора ХАЕС і рекомендували голові обласної ради винести це питання на розгляд всього депутатського корпусу. Згідно з проектом рішення, обласна рада рекомендуватиме керівництву Гощанського, Здолбунівського, Острозького районів та міста Острог спільно з керівництвом Відокремленого підрозділу «Хмельницька АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» провести громадські слухання та опрацювати пропозиції щодо вирішення питань соціально-економічного розвитку територій, що належать до зони спостереження.
Нині у складі Хмельницької АЕС працює два енергоблоки номінальною потужністю 1000 МВт кожен. Перший енергоблок було введено у дію 22 грудня 1987 року, другий – 8 серпня 2004 року.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору