Рівне:

Створення та просування сайтів

Боротьба з корупцією триває

Останні новини 30-вер, 2009, 11:539 Lobanovskiy 1 504
У серпні поточного року до відділу по боротьбі з корупцією в органах державної податкової служби ДПА в Рівненській області звернулася директорка одного з місцевих товариств із повідомленням про вимагання та отримання у неї працівником податкової міліції в якості хабара двох мобільних телефонів.
Даний хабар вимагався працівником за не долучення до кримінальної справи (порушеної щодо директора за ухилення від сплати податків) наявних у оперативно-розшуковій справі працівника (що перебувала в його провадженні) матеріалів контролю за телефонними переговорами та візуального спостереження із застосуванням відео зйомки, які здійснювались відносно неї.
Проведеними працівниками відділу по боротьбі з корупцією в ОДПС ДПА в Рівненській області спільно з співробітниками Управління служби безпеки України в області заходами інформація, надана заявником, підтвердилась.
Стосовно працівника податкової міліції, на підставі зібраних матеріалів, порушена кримінальна справа як за отримання хабара (ч.2 ст.368 Кримінального кодексу України), так і за розголошення відомостей, які становлять державну таємницю (ч.І ст.328 Кримінального кодексу України).
Працівника з органів податкової міліції звільнено, ведеться слідство.
Зазначене свідчить про підвищення заінтересованості громадськості - платників податків, у сприянні правоохоронним органам у запобіганні, виявленні та припиненні корупційних правопорушень, проявів хабарництва серед працівників контролюючих органів.
Шановні платники податків ! Якщо у Вас вимагають хабар чи Вам відомі факти хабарництва зі сторони працівників податкової служби - звертайтеся у відділ по боротьбі з корупцією в органах ДПС ДПА в Рівненській області за адресою: м.Рівне, вул. Відінська 12, каб.315. Якщо Ви бажаєте повідомити про подібні факти конфіденційно - дзвоніть на „телефон довіри" підрозділу №22-67-45. Ваша інформація буде належним чином перевірена.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

ВОВКОДРАЙВЕР 13-лис, 23:16

Я, ВОВКОДАВ обурений бездіяльністю Генеральної прокуратури та Служби безпеки України у сфері боротьби з корупцією.
Я, звинувачую керівників комісії у нездатності боротися з корупцією.
Це не боротьба а ілюзія боротьби з корупцією
В минулого році жоден корупціонер у правоохоронних органах, а особливо у судах, не був засуджений.
"Ціла правоохоронна армія за рік спромоглась виграти лише три справи", -що мова йде лише про притягнення до адміністративної відповідальності.
Ці мурчики, не можеть рухати ці справи, і не є загрозою навіть для мишо-корупціонерів, над ними давно зависли партійні зонтики, політичні парасольки, і ці жирні коти думають, що у них є алібі, щоб жити бездіяльно.
Сьогодні прокуратура та СБУ не змогли навести порядок навіть у сфері земельних відносин, не сприяла виявленню корупції в судах, інших контролюючих органах, не виявляли ініціативи щодо внесення змін до законодавства з боротьби з корупцією.
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору