Рівне:

Створення та просування сайтів

Внаслідок пожежі загинуло двоє людей

Останні новини 30-вер, 2009, 21:099 Lobanovskiy 1 259
О 02 годині 06 хвилин, 30 вересня до оперативно-диспетчерської служби ГУ МНС в Рівненській області надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку в селі Жобрин по вул. Садова 2. За сигналом тривога на місце події негайно виїхало чергове відділення Клеванської пожежно-рятувальної частини, а згодом на допомогу вирушив черговий підрозділ аварійно-рятувального загону спеціального призначення.
Про це Провінційці повідомив інспектор центру пропаганди ГУ МНС в Рівненській області Старший лейтенант служби цивільного захисту Дмитро Мельник.


Внаслідок пожежі загинуло двоє людей


Внаслідок пожежі загинуло двоє людей

По прибуттю вогнеборців на місце пожежі, дерев’яна будівля вже повністю була охоплена полум’ям. Існувала реальна загроза поширення вогню на сусідні житлові будинки. Здійснивши бойове розгортання, рятувальники одразу приступили до гасіння. Приблизно через півтори години бійці МНС виявили тіло господаря громадянина Володимира, 1959 року народження, а згодом знайшли тіло 38-річної співмешканки Наталії. Як вдалося з’ясувати погорільці ніде не працювали, на життя заробляли тим, що допомогами односельцям по господарству.
На даний час працівниками Рівненського райвідділу ГУ МНС та правоохоронцями встановлюються усі передумови виникнення пожежі та збитки від неї.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору