Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному встановлять 2 світлофори

Останні новини 01-жов, 2009, 10:049 Lobanovskiy 957
Були прийняті зміни до перерозподілу бюджетних коштів, по двом, за словами Сергія Паладійчука, надзвичайно важливим заходам. А саме дофінансування двох світлофорних об'єктів.
Про це Провінційці повідомили у прес-службі голови бюджетної комісії.
Один з них на перехресті вулиць Чорновола та Приходька. Оскільки постійно поступали скарги від працівників швидкої допомоги щодо труднощів при виїзді на цьому відрізку дороги. Та світлофорний об'єкт на вулиці Князя Володимира, біля Палацу дітей та молоді. За словами Сергія Паладійчука, це зведе до мінімуму ризик аварійних ситуацій.
Кошти для цих потреб були зняті зі світлофорного об'єкту на перехресті вулиць Данила Галицького та Київської. Оскільки на повне виконання робіт їх би все одно не вистачило. Цим перехрестям планують зайнятися вже наступного року.
Також управління ЖКГ висловило пропозицію щодо перерозподілу бюджетних коштів у розмірі 200 тисяч гривень з реконструкції перехрестя на проспекті Миру та вулиці Кіквідзе, на реконструкцію вулиці Боженова.
За словами начальника управління ЖКГ Івана Геми, реконструкція перехрестя на площі Миру є недоцільною. Тому проект робіт був відхилений управлінням. Натомість з'явилася можливість відреставрувати місточок та заасфальтувати частину дороги на вулиці Боженова.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору