Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному студенти трьох найбільших ВНЗ взяли участь у акції "Ровесники Незалежності"

Останні новини 01-жов, 2009, 16:139 Lobanovskiy 943
29 вересня у Рівному стартувала "Ровесники Незалежності". Найбільші вищі навчальні заклади міста – Національний університет водного господарства та природокористування, Рівненський державний гуманітарний університет та Міжнародний економіко-гуманітарний університет цього дня стали «свободівськими»: активісти рівненської міської організації вітали своїх однолітків-студентів.
Про це Провінційці повідомили у прес-службі Рівненської обласної організації ВО «Свобода»
Зустрівшись у неформальному середовищі, «свободівцям» вдалося привернути увагу юнаків і дівчат до внутрішньої ситуації в країні та проблеми першого в їхньому житті політичного вибору. Молоді люди мали змогу дізнатися про історію партії, активно цікавилися діяльністю націоналістів на Рівненщині і по всій Україні. Загалом зустріч викликала неабиякий резонанс в колі студентів, серед яких виявилися і охочі приєднатися до «Свободи».
- Саме ця наша молодь може зламати стару систему та прийти на зміну прогнилій, ще радянській номенклатурі, - прокоментував голова Рівненської міської організації ВО «Свобода» Олександр Лащук, – Сьогодні ми переконалися, що студентам небайдужа доля нашої країни, вони готові стати тим цементуючим ядром, навколо якого ми спільно побудуємо нову, квітучу Україну.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору