Рівне:

Створення та просування сайтів

«Студент року - 2009»: пошук найкращих студентів розпочався!

Останні новини 07-жов, 2009, 10:449 Lobanovskiy 952
6 жовтня 2009 року відбулась прес-конференція організаторів обласного конкурсу «Студент року - 2009». На прес-конференції були присутні: Марія Димухаметова – координатор конкурсу, член Рівненської міської молодіжної громадської організації «Фундація Регіональних Ініціатив», Оксана Кравець – голова організаційного комітету проекту та Марія Зубова – начальник відділу у справах сім’ї та молоді управління сім’ї, молоді та спорту Рівненського міськвиконкому.
Уже чотири років поспіль на Рівненщині проводиться загальнообласний конкурс «Студент року», метою якого є визначення та нагородження найуспішніших, найталановитіших та найактивніших представників студентської молоді нашої області. За чотири роки проведення конкурсу рівняни почули десятки імен обдарованих молодих людей, які стали найкращими кожен у своїй категорії. Завдяки цьому конкурсу сьогодні ми спостерігаємо ріст рівня громадської та навчальної активності студентів, бажання реалізовувати себе та розвиватись творчо і науково. Участь у конкурсі можуть брати студенти 2-4 курсів вищих навчальних закладів області.
Фінал конкурсу «Студент року 2009 відбудеться 16 листопада у приміщенні кіноцентру «ЕРА». Цьогорічний конкурс організовують рівненська міська молодіжна громадська організація «Фундація регіональних ініціатив» за підтримки управління у справах сім»ї, молоді та спорту.
Координатор конкурсу, член Рівненської міської молодіжної громадської організації «Фундація Регіональних Ініціатив», Марія Димухаметова повідомила, що вже з 8 жовтня у навчальних закладах області буде розповсюджено анкети учасників. Їх також можна буде знайти на Рівненському молодіжному порталі www.molod.rv.ua у спеціальних розділах про конкурс.
Цьогорічний конкурс визначить переможців у таких номінаціях:
«Студент – громадський діяч».
«Студент – науковець».
«Студент – журналіст».
«Студент – митець».
«Студент – комп’ютерний геній».
«Студент – спортсмен».
«Студент – підприємець».
«Студент –волонтер».
Переможці конкурсу отримають цінні призи від спонсорів проекту.
У гала-концерті заходу візьмуть участь кращі молодіжні мистецькі колективи Рівненщини.
Знаковою особливістю цьогорічного конкурсу є благодійна складова. Під час фінального концерту у кіноцентрі «ЕРА» пройде благодійний аукціон фотокартин та виробів декоративно-ужиткового мистецтва, кошти від якого будуть передані на лікування учениці 11 класу Рівненської загальноосвітньої школи №8, Лариси Польциної, яка має страшний діагноз - гострий лімфомбластний лейкоp.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору