Рівне:

Створення та просування сайтів

На особистий прийом до начальника УМВС у Рівненській області.

Останні новини 12-жов, 2009, 12:299 Lobanovskiy 880
Керівництво УМВС, а саме начальник Ярослав Голомша давно запланував налагодити нормальну роботу дільничних пунктів міліції з єдиною метою – аби люди знали дільничних в обличчя, зверталися за допомогою та співпрацювали, оперативно повідомляючи про злочини та пригоди. Для цього було зроблено чимало – проведено ремонт кімнат, поновлено документацію, підготовлено відеоролики із самими інспекторами, які представляли свою територію обслуговування. Останні уже транслюються на двох місцевих телеканалах. Було також проведено анонімне вивчення громадської думки про роботу дільничного, який обслуговує ту чи іншу вулицю. В кінцевому результаті жителів обласного центру запросили на особисті прийоми начальником УМВС.
Про це Провінційці повідомила Тамара Лисенко із вдділу зв’язків із громадськістю УМВС.
Отож, минулого вівторка до дільничного пункту числом 3, що розташований на вулиці Княгині Ольги, 6 у Рівному, на відверте спілкування з громадянами чекав начальник УМВС в області генерал-майор міліції Ярослав Голомша. Його зустрічали працівники дільниці. І перше, що вони почули від очільника міліції Рівненщини, були слова: «Я приїхав сюди не поговорити, а максимально допомогти кожній конкретно взятій людині, яка розраховує на нас». Розмова з дільничними, вивчення питань, з якими вони стикаються щодня, обговорення наболілих проблем, перевірка професійних навичок та вмінь… саме це і стало тим каменем спотикання, про який неодноразово керівництво УМВС зазначало на нарадах, – що дільничний інспектор міліції – це перша особа, до якої має йти будь-яка людина, що потребує допомоги, навіть коли звертається не на адресу. Як це зробив того дня 72-річний Анатолій Белих, мешканець будинку, де й розташована дільниця. Сивочолий чоловік, вибачаючись, зауважив, що його питання не стосується роботи міліції. Він навіть не розраховував на радушний прийом, адже прийшов до очільника УМВС поскаржитися на... надлишок невирішених житлово-комунальних проблем. Проте пан Анатолій зрадів, коли його уважно вислухали. Бо, як з’ясувалося під час розмови з генералом, подібні проблеми є і в самому Управлінні МВС області, а тому головний міліціонер Рівненщини завжди готовий дати слушну пораду чи поділитися власним досвідом їх вирішення.
В четвер Ярослав Голомша приїхав на зустріч з громадянами до дільниці числом 9, розташованої в гуртожитку на вулиці Відінській, 37. Рівно о п’ятій вечора на «опорному» Ярослава Ярославовича чекала жінка із трирічним хлопчиком на руках. Вона розповіла, що має ще трьох дітей. Та горе в тому, що її чоловік час від часу йде в «запій», і тоді у великій родині настає суцільний безлад. Скаржилась жінка й на людей, які вдень і вночі торгують самогоном. Від правоохоронців же громадянка чекала, що зможуть вплинути на її нетямущого чоловіка, якого вона, попри все, любить. Адже він, за словами скаржниці, коли не п’є – золота людина. Згодом дільничні інспектори доставили до дільниці вищезгаданого батька чотирьох дітей, який був добряче напідпитку.
А начальник УМВС тим часом спілкувався з мешканцями гуртожитку, які зайшли поділитися своїми житловими проблемами. Як з’ясувалося, усі троє жінок раніше працювали на одному із рівненських підприємств, в гуртожитку якого вони нині мешкають, а тому питання приватизації житла – чи не найактуальніше на сьогодні для їхніх родин. Ярослав Ярославович підтримав їх ініціативу звернутися до керівництва підприємства і подумати, як можна допомогти сім’ям, що опинилися у подібній ситуації. Відвідувачки не скаржилися на дільничних інспекторів, а от у власних «правопорушеннях» зізнались. Цьогоріч весною вони страйкували проти будівництва нічного кафе під вікнами цього гуртожитку. Мешканці просили замість так званого чергового «наливайка» побудувати спортивний майданчик для дітей. Право своє тоді громадяни відстояли. Будівництво розважального закладу припинили. Під час розмови генерал зауважив, що сам колись, будучи студентом, жив у гуртожитку, а тому добре знає життя в «екстремальних» умовах.
Цього ж дня «опорний» зустрів і інших відвідувачів, які не проживають на цій дільниці, але чули про прийом громадян. Загалом попереду ще вісім дільничних пунктів, з роботою яких та проблемами мешканців має на меті ознайомитись начальник УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору