Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині СБУ викрито діяльність злочинного угруповання, яке виготовляло та збувало сильнодіючу психотропну речовину - метамфетамін

Останні новини 13-жов, 2009, 13:509 Lobanovskiy 1 108
Наприкінці вересня ц.р. співробітниками СБУ у взаємодії з УМВСУ в Рівненській області припинено діяльність двох нарколабараторій, які функціонували у Рівному та виробляли психотропну речовину - метамфетамін (первітин) з метою подальшого продажу мешканцям міста, більшість з яких – молодь до 30-ти років.
Виробництво наркотиків було налагоджено у підвальному приміщенні однієї з лікарень обласного центру, яке зловмисники заздалегідь орендували нібито під облаштування їдальні.
Співробітники СБ України виявили спеціальне лабораторне обладнання, хімічні реактиви та виготовлену за їх допомогою психотропну речовину. Під час обшуку у помешканні одного з членів угруповання було виявлено ще одну хімічну лабораторію, вилучено зброю іноземного виробництва.
Службою безпеки України стосовно наркоторговців порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ст.317 (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За рішенням суду стосовно трьох зловмисників обрано запобіжний захід - утримання під вартою.
Прес-центр СБ України
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору