Рівне:

Створення та просування сайтів

Національний тиждень енергозбереження в Рівненській області

Останні новини 15-жов, 2009, 13:079 Lobanovskiy 834
З кожним роком, в умовах зростаючого дефіциту енергоресурсів та постійного підвищення їх ціни, питання енергозбереження та ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів набувають все більш важливого значення.
Тому, на початку опалювального сезону стало вже традиційним проведення Тижня енергозбереження. В цей період всі ми хочемо відчувати себе захищеними від холоду і непогоди, мати теплі домівки і комфортні умови праці та відпочинку.
Фахівці вважають, що до 40% енергії в побуті можна заощадити простими і безкоштовними заходами і кожна окрема людина може зробити на своєму робочому місці чи вдома скромний внесок до загальної справи енергозбереження.
Адже, розумне та ефективне використання енергоносіїв в побуті не тільки зменшує витрати в бюджеті кожної родини, а й зміцнює економічний стан країни.
Чим раціональніше ми використовуємо тепло та електричну енергію, тим менше втрачається природних ресурсів, зберігається довкілля від забруднень.
Тому, звертаюся до усіх мешканців міста - ощадливо використовуйте електроенергію, тепло, воду, природний газ: утеплюйте вікна, двері, під'їзди своїх домівок, регулюйте споживання енергоносіїв, запобігайте їх марнотратному використанню не лише під час Тижня енергозбереження, а повсякденно і повсякчас.
Споживаймо енергію розумно!

Заступник міського голови С.Васильчук
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору