Рівне:

Створення та просування сайтів

Голова Рівненської обласної державної адміністрації взяв участь у нараді «З любов’ю та турботою до дітей»

Останні новини 24-жов, 2009, 12:149 Lobanovskiy 961
Під час наради Президент України Віктор Ющенко відзначає позитивні зрушення, що відбулися у темі допомоги дітям протягом останніх кількох років. Про це він заявив сьогодні у Харкові на Всеукраїнській нараді «З любов’ю та турботою до дітей».
Про це повідомляє РОДА.


«Та політика, той діалог, який ми започаткували чотири роки тому, ті закони та рішення влади, які прийняті за цей час у даному питанні, говорять про одне – ми знайшли правильний шлях врегулювання цієї знакової для суспільства проблеми», - сказав Президент.
Одним із перших кроків на шляху покращення ситуації В.Ющенко назвав кардинальне збільшення матеріальної допомоги при народженні дитини. Завдяки таким діям, зауважив він, в Україні торік народилося на 20% більше дітей, ніж у 2004-му. «Я маю можливість і задоволення сказати, що ця програма стала надзвичайно ефективною», - сказав В.Ющенко.
Ефективним для вирішення проблем багатодітних родин Президент назвав також ініційований ним спільний проект влади і бізнесу «Зігрій любов’ю дитину».
Він висловив особливу вдячність усім, хто два роки тому долучився до реалізації цього проекту. «Бізнес повинен мати соціальне обличчя», - переконаний Президент. Віктор Ющенко нагадав, що на сьогодні в рамках проекту нові будинки отримали більше 120 родин, відремонтовані помешкання - більше 140, автомобілі - близько 600 сімей.
У цьому контексті Президент звернув увагу присутніх на нараді голів ОДА на необхідність ретельного вивчення ситуації із багатодітними родинами в їхніх регіонах у площині вирішення питань, які поки що залишилися нерозв’язаними. «Не забувайте, що це на порядку денному питання номер один – тому що це ставлення до української родини», - сказав він.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору