Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 29-жов, 2009, 10:139 prov 1 492
У третьому турі іспанського чемпіонату з баскетболу команда екс-пульсарівця Сергія Ліщука здобула перемогу. ”Валенсія”, за яку виступає рівнянин, на виїзді перемогла ”Гранаду” — 82:65. Сергій Ліщук провів на майданчику 17 хвилин. За цей час він набрав 13 очок та здійснив п’ять підборів.
***
У суботу та неділю відбулися матчі першого туру чемпіонату України з баскетболу серед жіночих команд у вищій лізі. Рівненська команда ”Сузір’я-НУВГП”, яка виступає у групі А, вдома приймала ДЮСШ-1 з Хмельницького. В обох матчах підопічні Валерія Жартуна були сильнішими — 64:51 та 67:59. В іншому матчі тернопільський ”Універ” на виїзді двічі переміг іванофранківський ПНУ — 61:58 та 73:55. Найрезультативнішими у складі господарів першого ігрового дня були: Олена Бондар — 17 очок, Ганна Єремейчук — 14, Людмила Сова — 11, а другого — Олена Бондар — 24 та Вікторія Климюк — 22.
***
З другої спроби здобула перемоги у чемпіонаті України з волейболу серед жіночих команд у вищій лізі рівненська ”Регіна-МЕГУ”. У Білій Церкві підопічні Валерія Слєпцова здолали ”Спортліцей-Університет” з однаковим рахунком 3:0 (25:20, 25:16, 25:22 та 25:22, 25:15, 25:17). Наступний поєдинок наша команда проведе вдома і прийматиме ”Медуніверситет-Олімп”. Ігри відбудуться 5-6 грудня.
***
Завершився чемпіонат області з футболу у першій та другій лігах. Лише в останньому турі визначилися переможці. Вигравши у Радивилові, чемпіоном області стала рівненська ”Славія” — 39 очок. Інший претендент, березнівський ”Случ” (37 пунктів) не зміг втримати перевагу у Кузнецовську і задовольнився нічиєю. Третім фінішував оржівський ”ОДЕК” — 35 очок, на три менше у кузнецовского ”Ізотопа-РАЕС”. Результати заключного туру: ”Сокіл” — ”Славія” — 1:5 (юнаки 1:0), ”Ізотоп-РАЕС” — ”Случ” — 1:1 (0:0), ”Гоща-АМАКО” — ”Хімік” — 1:0 (4:0), ”Маяк” — ФК ”Вельбівно” — 3:0 (3:0). У суботу, 31 жовтня, відбудеться матч за суперкубок області. На рівненському стадіоні ”Авангард” чемпіон області, ”Славія”, прийматиме володаря Кубка області, оржівський ”ОДЕК”. Початок гри о 14 годині.
***
Перемога ”Фортуни” в останньому турі дозволила команді з Великої Омеляни посісти перше місце у другій лізі — 50 очок. На два менше у володимирецької ”Енергії”. Ці дві команди здобули право наступного сезону виступати у першій лізі. Третє місце — у колектива ”РОКО-Городок” (45 пунктів) і на четвертому — костопільський ”Горизонт” (42). У завершальному турі було зафісковано результати: ФК ”Гоща” — ”Фіалка” — 1:3, ”МлинКов” — ”Полісся” — 3:2, ”Водник” — ”Фортуна” — 2:3, ”Горизонт” — ”Енергія” — 2:2, ”РОКО-Городок” — ”Горинь” — 3:0, ”Сатурн” — ФК ”Смига” — 3:0.
***

Рівненщина спортивна


У Хмельницькому відбувся 17-й чемпіонат світу з гирьового спорту, в якому взяли участь вісім країн. У ваговій категорії до 70 кг рівнянка Оксана Малиновська стала чемпіонкою серед юніорок та виборола срібну медаль серед жінок з результатом 242 підйоми, що на 22 вище за норматив майстра спорту міжнародного класу. Тренує спортсменку Євгеній Комаревич.

***
У Черкасах відбувся Кубок України з джиу-джитсу, в якому успішно виступив вихованець комплексної дитячо-юнацької спортивної школи ”Юний динамівець” Богдан Паладійчук. У ваговій категорії 60 кг, віковій групі 15-17 років, він виборов бронзову медаль. Серед жінок в парній програмі бронзові нагороди здобули Руслана Дем’янчук та Юлія Кисельова. Тренує спортсменів Руслан Глега.
***
Нарешті сталася подія, яку вболівальники спідвею Рівного чекали — на стадіоні технічних видів спорту поставили надувні борти. Тепер з упевненістю можна сказати, що всім гонщикам, на рівненському мототреці, буде набагато безпечніше показувати глядачам усю свою майстерність, а сам стадіон до трирічної ліцензії УЕМ додав таку важливу деталь, як надувні борти. СК ”Каскад” висловлює вдячність Блоку Юлії Тимошенко за своєчасне реагування і фінансову допомогу в питанні придбання надувних бортів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору