Рівне:

Створення та просування сайтів

Шестеро волинян отримали від міліції грамоти та іменні годинники

Волинська область 30-жов, 2009, 11:589 Lobanovskiy 1 302
Днями в УМВС України у Волинській області відбулася прес-конференція, під час якої начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Віктор Швидкий разом з іншими керівниками УМВС вручили нагороди шести волинянам, які сприяли міліції у розкритті злочинів. Серед нагороджених - голова Кримнівської сільської ради Старовижівського району Василь Тусь, підприємець Надія Герець, голова Тоболівської сільської ради Камінь-Каширського району Костянтин Борбіч, лучани Олег Нежур, Олександр Тур та Володимир Шепелюк.
Про це повідомляє Юлія Сіліч, ВЗГ УМВС України у Волинській області.


- Робота міліції напряму залежить і від співпраці з громадськістю. Адже, чим більше пересічні громадяни допомагають міліції – тим кращі перспективи розкриття злочинів. Приміром, часто лише негайне повідомлення телефоном „102” про скоєний злочин дає можливість розкрити його по „гарячих” слідах. Я впевнений, ми – на правильному шляху - зазначив Віктор Швидкий.
Виявляється, ризикувати власним життям заради розкриття злочинів можуть не тільки чоловіки, а й представники „прекрасної половини”. Так, серед запрошених особливу увагу приділили ковельчанці Надії Герець, яка на „гарячому” зуміла затримати злочинця при вчиненні крадіжки. Подолавши свій страх, жінка схопила зловмисника за руку, відразу повідомила по телефону працівників міліції та до приїзду правоохоронців утримувала затриманого, обхопивши обома руками за тулуб. Завдяки сміливим та рішучим діям тендітної жінки даний злочин було розкрито. Більше того, як з’ясували правоохоронці, затриманий Надією Василівною злочинець був причетний ще до дев’яти крадіжок.
Після оголошення святкового наказу громадяни, котрі завдяки своїй пильності та швидкому реагуванню зуміли допомогти правоохоронцям у розкритті певних злочинів, були нагородженні почесними грамотами та цінними подарунками. Віктор Васильович особисто кожному вручив годинники з гравіюванням „від генерал-майора міліції Віктора Швидкого”. Як зазначив начальник слідчого управління УМВС України у Волинській області Юрій Бистрицький, така співпраця з громадянами приносить неабиякі здобутки у роботі міліції і розкритті злочинів зокрема. Упродовж 2009 року правоохоронцями ужито ряд радикальних заходів, спрямованих на профілактику злочинів, повне та негайне реагування на повідомлення про їх скоєння. Як результат, з початку року розкрито 4273 злочини загально-кримінальної спрямованості.
Працівники міліції щиро дякують громадянам, які не залишаються осторонь проблем розкриття злочинів. Адже, якщо кожен виявить бажання допомогти, найближчим часом ми зможемо пишатися нашими здобутками та досягнути європейського рівня правової культури.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору