Рівне:

Створення та просування сайтів

Голова Львівської ОДА підписав розпорядження про введення на території Львівської області карантину

Львівська область 30-жов, 2009, 12:489 Lobanovskiy 1 405
Враховуючи швидкі темпи зростання захворюваності населення Львівської області на грип і гострі респіраторні захворювання, важкість перебігу пневмоній та рішення позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 29 жовтня 2009 року, протокол №22,:
1. Ввести з 29 жовтня поточного року на території області карантин.
2. Головам райдержадміністрацій, міським головам міст обласного значення спільно з головними державними санітарними лікарями та головними лікарями лікувально-профілактичних закладів області ввести в дію Заходи щодо профілактики грипу та гострих респіраторних захворювань, особливу увагу звернути на заборону проведення масових заходів із значним скупченням людей.
3. Головному управлінню освіти і науки облдержадміністрації (П.Хобзей), управлінню культури та туризму облдержадміністрації (Г.Дорощук), управлінню з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації (Ю.Майборода), управлінню у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації (А.Рожнятовський) , управлінню з питань внутрішньої політики облдержадміністрації (І.Ожиївський), ректорам вищих закладів освіти, керівникам організацій та установ області на період карантину відмінити проведення навчальних, культурних, спортивних та інших заходів з масовим перебуванням людей.
4. Головному управлінню охорони здоров’я облдержадміністрації (В.Кімакович) вжити всіх можливих заходів щодо ефективного лікування хворих на грип та гострі респіраторні захворювання, для чого залучити наявний в області медичний персонал, необхідні медичні ресурси та медикаменти.
5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Я.Кашубу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору