Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині призупиняють навчання у закладах освіти, обмежують проведення масових заходів

Рівненська область 30-жов, 2009, 16:229 Lobanovskiy 1 265
Текст розпорядження голови облдержадміністрації від 30 жовтня 2009 року №412 «Про заходи щодо попередження захворюваності населення області на грип та гострі респіраторні інфекції»
З метою попередження захворюваності населення області на грип та гострі респіраторні інфекції:
Головам райдержадміністрацій, міським головам рад міст обласного значення взяти під особистий контроль стан захворюваності на грип та гострі респіраторні інфекції та проведення відповідних профілактичних заходів.
Головам райдержадміністрацій, міським головам рад міст обласного значення, управлінню охорони здоров'я облдержадміністрації негайно організувати широку освітню роботу серед населення області з метою своєчасного звернення за медичною допомогою осіб з симптомами грипу та необхідності проведення профілактичних заходів (застосування масок, протигрипозних засобів, ізоляції хворих в домашніх умовах). При виявленні хворих забезпечити проведення екстреної профілактики контактних осіб та медперсоналу.
Призупинити з 31 жовтня по 15 листопада 2009 року навчання у дошкільних, позашкільних, загальноосвітніх, інтернатних, професійно-технічних та вищих навчальних закладах.
Обмежити проведення масових заходів, видовищ, зібрань.
Начальнику управління охорони здоров'я облдержадміністрації Ковальову В.А.:
4.1. Організувати проведення на території області невідкладних протиепідемічних заходів.
Терміново забезпечити лікувально-профілактичні заклади необхідною кількістю засобів для лікування грипу та гострих респіраторних захворювань.
Забезпечити щоденне інформування населення через засоби масової інформації про стан захворюваності на грип та гострі респіраторні інфекції.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору