Рівне:

Створення та просування сайтів

До Івано-Франківської обласної ради звернулися за підтримкою

Івано-Франківська область 03-лис, 2009, 13:369 Lobanovskiy 1 031
З початку року до Івано-Франківської обласної ради 5-го скликання, яку очолює Ігор Олійник, надійшло 73 звернення з 19-ти обласних рад України.
Про це повідомляє прес-служба голови обласної ради.


Зокрема, найбільше звернень – 11 – надійшло з Чернівецької облради, 10 – Запорізької, по 6 – Тернопільської і Харківської, 5 - Донецької, 4 – Дніпропетровської, по 3 – Закарпатської і Рівненської, по 2 – Миколаївської, Сумської, Житомирської і Чернігівської, по 1 – Київської, Одеської та Волинської облрад.
За тематикою звернень 8 стосувалися бюджету і бюджетоутворення, 12 – вдосконалення системи місцевого самоврядування, 23 – гуманітарно-політичного характеру, 30 – господарської діяльності тощо.
Сесіями ради підтримано 2 звернення – прийнято відповідні рішення: №826 від 5 червня “Про підтримку звернення депутатів Чернівецької обласної ради щодо перегляду порядку прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів” і № 866 від 18 вересня “Про підтримку звернення Чернівецької обласної ради та звернення обласної ради (про внесення змін до Законів України щодо оподаткування)”.
18 звернень обласних рад розглянуто на засіданнях постійних комісій, 4 – обговорено на галузевих нарадах, 3 звернення перебувають на виконанні у виконавчому апараті обласної ради, який очолює Василь Лосюк.
Івано-Франківська обласна рада надіслала у центральні органи влади та іншим обласним радам 3 звернення: щодо неприпустимості розгляду у Верховній Раді України проекту Закону “Про заборону реабілітації та героїзації фашистських колабораціоністів 1933-1945 рр.”, внесеного нардепом від Партії регіонів В. Колесніченком (31 березня 2009 р.), про суспільно-політичну ситуацію в Україні (5 червня 2009 року) та з приводу публічного звернення Президента Російської Федерації Дмитра Медвєдєва до Президента України Віктора Ющенка (14 серпня 2009 р.).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору