Рівне:

Створення та просування сайтів

Виплата пенсій на Львівщині проводиться вчасно

Львівська область 03-лис, 2009, 13:499 Lobanovskiy 920
«За жовтень 2009 року фінансування виплати пенсій та грошових допомог проведено своєчасно і в повному обсязі. Виплата пенсій за листопад розпочнеться 4 листопада згідно календарних графіків, – так прокоментував численні звернення мешканців Львівщини щодо роботи органів Пенсійного фонду України в умовах надзвичайної епідемічної ситуації заступник голови Львівської ОДА Ярослав Кашуба. – Пенсійний фонд працює стабільно. Пенсії та грошову допомогу пенсіонери отримували і будуть отримувати вчасно і в повному обсязі».
Органи Пенсійного фонду забезпечують виконання в повному обсязі покладені на них функцій, зокрема щодо призначення та перерахунку пенсій.
Для попередження зараження грипом та з метою обмеження відвідин громадянами місць великого скупчення людей (приймальні громадян), Ярослав Кашуба закликав мешканців області вирішувати власні справи по телефону або надсилати письмові звернення. В головному управлінні Пенсійного фонду України з понеділка по п’ятницю протягом робочого дня працює “гаряча” телефонна лінія – т.272-78-47. Аналогічні телефонні лінії працюють також у всіх управліннях Пенсійного фонду України в районах, містах та районах міста Львова.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору