Рівне:

Створення та просування сайтів

Під час карантину не всі гуртожитки закриті

Тернопільська область 03-лис, 2009, 15:119 Lobanovskiy 1 043
У всіх навчальних закладах припинено навчання, однак, у гуртожитках продовжують проживати студенти, в тому числі іноземні. Чи не можуть вони стати джерелом розповсюдження вірусу грипу чи ГРВІ?
Таке запитання прозвучало сьогодні під час прес-конференції заступника голови облдержадміністрації Федора Шевчука. Як зазначив керівник надзвичайної обласної державної протиепідемічної комісії, іноземних студентів, студентів-сиріт, а також тих студентів, які працюють справді ніхто не виганяє з гуртожитків. Однак, вони постійно перебувають під контролем адміністрації навчальних закладів та під наглядом медиків.
Загалом на час карантину в гуртожитках вищих навчальних закладів області проживає 486 студентів. У Тернопільському державному медичному університеті ім.І.Горбачевського – 332, у Тернопільському державному технічному університеті ім. І.Пулюя – 100, у Тернопільському національному економічному університеті – 38, у Тернопільському національному педагогічному університеті ім.В.Гнатюка – 15 і в Кременецькому обласному гуманітарно-педагогічному інституті – один студент.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору