Рівне:

Створення та просування сайтів

Офіційна делегація Івано-Франківська відвідала польське місто Кошалін

Івано-Франківська область 03-лис, 2009, 16:279 Lobanovskiy 1 189
На запрошення Президента міста Кошаліна ( Республіка Польща ) з 27 по 30 жовтня 2009 року в місті перебувала українська делегація у кількості 6 осіб на чолі з міським головою Івано-Франківська Віктором Анушкевичусом.
За час перебування відбулась офіційна зустріч з президентом міста Кошалін – Мірославом Мікєтинським, під час якої було обговорено можливість співпраці між двома містами в освітній, культурній, економічній молодіжній та туристичній сфері, а також можливість обміну спортивними делегаціями та колективами художньої самодіяльності.
В ЗОШ №18 міста Івано-Франківська існують давні традиції міжнародного співробітництва з Початковою школою № 2 в м.Кошаліні, яку мала змогу відвідати українська делегація. Крім того, офіційна делегація побувала в Кошалінській громадській бібліотеці, ознайомилась із умовами роботи спеціальної економічної зони.
В рамках візиту делегація відвідала Кошалінський Політехнічний інститут та мала нагоду зустрітись та поспілкуватись з йогоПроректором - Вітольдом Гульбіньским.
Крім того, відбулась зустріч з представництвом Союзу Українців в Польщі, де було обговорено можливість надання вишиванок та українських книжок для української громади. У ході зустрічі учасники обговорили сучасну політичну ситуацію в Україні і поділилися власним баченням шляхів виходу з кризової ситуації, що склалася.
Також відвідали Об’єднання шкіл в Білому Борі, де пройшла зустріч з вчителями та молоддю, Бургомістром.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору