Рівне:

Створення та просування сайтів

Тепло подають до усіх житлових будинків

Львівська область 04-лис, 2009, 12:109 Lobanovskiy 933
Теплопостачальні підприємства Львова подають тепло в усі житлові будинки та в бюджетні установи міста. Відновили теплопостачання і у будинки, в основному відомчі, які мають значну заборгованість. Якщо у якомусь окремому будинку виникають проблеми з подачею тепла, то аварійні бригади у короткі терміни ліквідовують пориви мереж та відновлюють подачу тепла.
Про це повідомляє Львівська міська рада.


«Через ситуацію з епідемією грипу ми відновили подачу опалення до всіх будинків, навіть до тих, які мають значні борги за теплопостачання та у ті будинки, де були технічні проблеми з підключення. Аварійні бригади нашого підприємства працюють до пізньої ночі, щоб ліквідовувати усі проблемні моменти та забезпечити теплом усіх споживачів нашого підприємства. Так, в ніч з п’ятниці на суботу працівники Теплоенерго ліквідовували порив теплової мережі на вул. Творчій,2. У суботу стався порив внутрібудинкової системи центрального опалення на вул. Листопадній,11. Порив ліквідовували аварійні бригади нашого підприємства, оскільки аварійна ЖЕО не змогла цього зробити. У понеділок вночі наші бригади ліквідовували порив біля будинку на вул. І.Франка,163. Ми тримаємо на контролі кожен будинок, який обслуговуємо, щоб наші споживачі не відчували незручностей з подачею опалення. Щодо боржників, то наші служби й надалі працюватимуть у напрямку зменшення їхньої заборгованості. Адже від вчасності оплати за отримані послуги залежить наш розрахунок перед газовиками і, відповідно, тепло в помешканнях усіх», - розповідає заступник директора ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт.
Ліміти газу на першу декаду листопада теплопостачальні підприємства отримали. Так, ЛМКП «Львівтеплоенерго» виділили 10 млн м3 природного газу, а ЛКП «Залізничнетеплонерго» - 2 млн 800 тис. м3 природного газу. Цих обсягів, як стверджують тепловики, достатньо для забезпечення мешканців теплом та гарячою водою.
«Натомість, ми сподіваємося на розуміння з боку споживачів і закликаємо їх вчасно платити за отримані послуги та погашати заборгованість», - говорить директор ЛКП «Залізничнетеплоенерго» Мирон Терех.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору