Рівне:

Створення та просування сайтів

Шахтарі Волині отримають заборговану заробітну плату

Волинська область 04-лис, 2009, 12:189 Lobanovskiy 847
Завдяки клопотанню голови облдержадміністрації волинські шахтарі отримають заборговану заробітну плату. Цю проблему Микола Романюк порушив вчора перед Міністром юстиції України Миколою Онищуком.
Про це повідомляє прес-служба голови облдержадміністрації.


Нагадаємо, що постановою Департаменту державної виконавчої служби від 28.09.09 р. був накладений арешт на грошові кошти та рахунки, відкриті в обласному держказначействі, ДП «Волиньвугілля». Причиною цього є несплата платежів та податків підприємством.
І вже сьогодні надійшов лист від Департаменту державної виконавчої служби України Головному управлінню державного казначейства в області, який дозволяє розблокувати рахунки ДП «Волиньвугілля» для виплати заробітної плати. Кошти у сумі понад 9 млн. грн. уже знаходяться на рахунку обласного держказначейства. Отож, волинські шахтарі найближчим часом отримають заборговану заробітну плату.
Голова облдержадміністрації Микола Романюк висловив вдячність Міністру юстиції України Миколі Онищуку та начальнику Головного управління державного казначейства України в області Михайлу Леміщаку за оперативне вирішення цього важливого питання.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору