Рівне:

Створення та просування сайтів

Незабаром в Тернопільську область почнуть надходити гуманітарні вантажі з-за кордону

Тернопільська область 04-лис, 2009, 19:089 Lobanovskiy 916
Заступник голови облдержадміністрації Федір Шевчук провів засідання комісії з питань гуманітарної допомоги при облдержадміністрації.
Як поінформував Федір Шевчук, Комісія з питань гуманітарної допомоги при Кабінеті міністрів України з 30 жовтня 2009 року надала обласним комісіям з питань гуманітарної допомоги тимчасові (строком на три тижні) надзвичайні повноваження на визнання вантажів і коштів гуманітарною допомогою для запобігання поширенню грипу типу А/Н1N1/Каліфорнія/04/09 і гострих респіраторних захворювань серед населення.
Про це повідомляє прес-служба ТернОДА.


Тож, відповідно до наданих повноважень, комісія з питань гуманітарної допомоги при облдержадміністрації розглянула звернення трьох одержувачів гуманітарної допомоги визнати призначені їм вантажі як гуманітарну допомогу. Зокрема, гуманітарною допомогою визнано:
вантаж зі США від Злученого Україно-американського допомогового комітету призначений обласній клінічній лікарні, який складається з 300 тис. шт. одноразових марлевих масок та 5 100 шт. засобів для дезинфекції;
вантаж із Чехії для обласного благодійного фонду „Карітас”, який складають распіратори, вітаміни, медикаменти, оксигенатор, підставка під крапельницю;
вантаж із Швеції для обласного Товариства Червоно Хреста, який містить ліжка функціональні, матраси, допоміжні засоби для інвалідів, предмети домашнього вжитку, меблі, електротовари, засоби медичного призначення , гігієнічні засоби, одяг.
Після оформлення документів та проходження усіх митних процедур ці вантажі будуть доставлені у Тернопіль та розподілені між лікувальними закладами області.
Відповідно до рішення комісії, після одержання вантажу його отримувачі мають подати комісії з питань гуманітарної допомоги при ОДА звіт про розподіл та використання допомоги.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору