Рівне:

Створення та просування сайтів

Голова облдержадміністрації відвідав обласну інфекційну лікарню

Волинська область 05-лис, 2009, 03:079 Lobanovskiy 979
Голова облдержадміністрації Микола Романюк сьогодні відвідав обласну інфекційну лікарню. Микола Ярославович передав медичній установі апарат для штучної вентиляції легень "Neftiz". Це обладнання Волинська область отримала від Люблінського воєводства для запобігання поширенню вірусного захворювання.
Микола Романюк під час зустрічі з головним лікарем обласної інфекційної лікарні Петром Гагаловським зазначив, що наші лікарі мають високопрофесійні навики і відданість своїй справі. Але інколи цього буває замало для того, щоб дати шанс на життя людині із слабким здоров’ям. Для того, щоб збільшити шанси таких хворих на виживання, на допомогу фахівцям має прийти сучасне обладнання.
Голова облдержадміністрації також наголосив, що він бере під особистий патронат модернізацію інфекційної лікарні. "Цьогоріч відбулося відкриття шести лікувально-діагностичних боксів. Встановлено нову котельню, реконструйовано систему опалення та частково замінені вікна. Ми поступово будемо робити усе можливе для того, аби обласна інфекційна лікарня відповідала усім санітарним стандартам", - підкреслив Микола Ярославович.
Крім того, він наголосив на тому, що цей об’єкт є пріоритетним серед інших, що пропонують включити до Програми соціально-економічного розвитку на 2010 рік.
Головний лікар обласної інфекційної лікарні Петро Гагаловський подякував голові облдержадміністрації за такий вагомий подарунок.

Прес-служба голови облдержадміністрації
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору