Рівне:

Створення та просування сайтів

Тролейбусів на Буковині можна не боятися: їх миють і дезінфікують

Чернівецька область 05-лис, 2009, 14:209 Lobanovskiy 854
Про це повідомив під час засідання обласної надзвичайної протиепідемічної комісії начальник КП Чернівецького тролейбусного управління Іван Іванічек. Він, зокрема, зазначив, що щоранку перед виходом на лінію, після кожного кільця та щовечора вкінці робочого дня кожен тролейбус міста миють та дезінфікують. Всі перевізники тролейбусів забезпечені засобами індивідуального захисту. Крім того, забезпечується регулярне прасування масок. Станом на сьогодні у резерві тролейбусного управління – 350 відповідних засобів індивідуального захисту.

Іван Антонович зауважив, що КП Чернівецького тролейбусного управління готове до другого спалаху епідемії. Забезпечені масками і всі транспорті засоби Новоселицького району, інформував під час засідання голова районної НПК Новоселицького району Аркадій Томулець. Щодо перевізників міста Чернівці, то кількість перевізників, які не дотримуються маскового режиму, з кожним днем зменшується, зауважив в.о. начальника Головного управління регіонального розвитку, архітектури та інфраструктури Лівіу Русу. Дотримуватися маскового режиму забов’язано й обслуговуючий персонал супермаркетів та продавців продовольчих ринків міста.
Скорочено тривалість робочого дня до 21 години у ресторанах, кафе та барах міста. Закрито інтернет-кафе та інтернет-класи. До п’ятниці, 6 листопада, не працюватимуть промислові відділи супермаркетів «Майдан» та «Сільпо». Щодо ринків, то всі вони на період епідемії рішенням міської НПК закриті. Працюють, дотримуючись маскового режиму, лише овочеві та фруктові відділи. Про це інформував під час засідання комісії перший заступник міського голови Микола Попадюк.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору