Рівне:

Створення та просування сайтів

У Луцьку відбулося засідання штабу протиепідеміологічного захисту

Волинська область 05-лис, 2009, 15:459 Lobanovskiy 1 146
У Луцькій міській раді під головуванням заступника міського голови Анатолія Пархом’юка відбулося чергове засідання міського штабу оперативного реагування з питань запобігання виникненню захворювання на грип. Анатолій Пархом’юк звернув увагу присутніх на необхідності виконання всіх протиепідеміологічних заходів. Зокрема, забезпеченні аптек необхідними медикаментами та захисними засобами, ліквідації черг в медичних закладах, дотримання протиепідеміологічних заходів в громадських закладах, транспорті, підприємствах, установах та організаціях міста.

Начальник міського управління охорони здоров’я Федір Кошель поінформував про ситуацію із захворюванням на ГРВІ та грип в нашому місті на сьогоднішній день. Він зазначив, що у Луцьку ситуація з кількістю захворювань стабілізується. За останню добу кількість первинних звернень до медиків зменшилася на 450, з 1433 до 981. А кількість викликів невідкладної допомоги - приблизно на 400. Також він повідомив, що наразі 13 лучан з діагнозом пневмонія перебувають в лікарні, ще троє у важкому з стані з таким же діагнозом в реанімації.
За даними міського управління охорони здоров’я, загальна кількість викликів за добу зменшилася на 1176, з з 2609 - 3 листопада, до 1433 – 4 листопада.
Що ж до медикаментозного забезпечення, то як зазначили під час засідання штабу, луцькі лікарні повністю забезпечені захисними засобами та препаратами „Таміфлю”. Проте в аптеках міста спостерігається нестача противірусних препаратів. Присутні на засіданні штабу керівники фармацевтичних кампаній зауважили, що роблять все можливе, щоб забезпечити аптеки необхідними засобами, зокрема, сьогодні вночі надійшла партія ліків.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору