Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині горів трактор

Рівненська область 06-лис, 2009, 11:029 Lobanovskiy 808
Близько 13:00 5-го листопада за номером „101” надійшло повідомлення про те, що поблизу села Бармаки Рівненського району в полі горить трактор. За сигналом „Тривога” негайно виїхали чергові пожежно-рятувальні підрозділи в складі двох відділень та оперативно-координаційний центр ГУ МНС. Ще до під’їзду на місце пожежі було чітко видно, що трактор палає як смолоскип. Подолавши круті підйоми та схили по слизькій польовій дорозі, вогнеборці за допомогою водяних стволів спочатку охолодили паливні баки із соляркою, щоб запобігти можливому вибуху, а за допомогою піни остаточно впоралися із пожежею.

Про це повідомив капітан служби цивільного захисту Микола Прокопчук інспектор центру пропаганди ГУ МНС в Рівненській області.
Через деякий час, тільки після надання працівниками МНС заспокійливих медичних препаратів трактористу, який постійно скаржився на болі в області серця, вдалося з ним поспілкуватися. Хвилюючись, 43-річний Олександр розповів, що вони з напарником орали колгоспне поле, як раптово почули скрегіт металу і тієї ж миті з двигуна вирвався стовп вогню. Вогнегасником загасити палаюче моторне масло не вдалося. Напарник побіг за декілька кілометрів в село за допомогою і вже звідти викликав вогнеборців. А пан Олександр маючи при собі мобільний телефон від хвилювання забув номер пожежно-рятувальної служби. Дорогоцінний час був втрачений - вогонь практично повністю знищив трактор К-700А, 1996 року випуску.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору