Рівне:

Створення та просування сайтів

ВАТ «Бердичівська фабрика одежі» та ТОВ «Мяркіс» безоплатно виготовляють респіраторні маски для житомирян

Житомирська область 06-лис, 2009, 13:589 Lobanovskiy 1 408
Голова обласної адміністрації Юрій Забела від час селекторної наради щодо епідеміологічної ситуації в області повідомив, що Держкомрезервом України виділено 136 тисяч погонних метрів марлевої сировини для пошиття марлевих масок. Першочергово маски розподілятимуться у лікувальних закладах для захисту медперсоналу інфекційних відділень.
Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

За інформацією заступника голови облдержадміністрації Володимира Дебоя, з розумінням епідеміологічної ситуації сприйняли завдання оперативно організувати виготовлення респіраторних масок керівництво ВАТ «Бердичівська фабрика одежі» та ТОВ «Мяркіс», що у Бердичівському районі. Працівники підприємств погодились безоплатно налагодити таке виробництво. Станом на 16.00 год. 5 листопада ц.р. підприємствами вже пошито 110 тис. штук масок.
Промисловими підприємствами, установами та організаціями області на сьогодні пошито та придбано для своїх працівників (біля 300 тис. осіб) майже 150 тис.шт. респіраторних масок.
Житомирським ТОВ «ДКП «Фармацевтична фабрика» у зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації збільшено випуск оксолінової мазі на 150% і доведено її виробництво до 60 тис.шт. у день.

Довідково:
Розпорядження голови облдержадміністрації від 30.10.09 № 344 «Про заходи щодо попередження епідемії вірусних захворювань на території області».
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору