Рівне:

Створення та просування сайтів

Про ситуацію з захворюванням на грип та ГРВІ в Тернопільській області йшлося сьогодні на прес-конференції голови облдержадміністрації

Тернопільська область 06-лис, 2009, 14:069 Lobanovskiy 1 079
Зокрема керівник області зазначив, що, за даними моніторингу захворюваності, можна констатувати певний спад кількості осіб, які звернулися до медиків зі скаргами на здоров’я, в контексті цьогорічної епідемічної ситуації.
Про це повідомляє прес-служба ТОДА.


Зокрема він повідомив, що показник звернень людей до медиків за останню добу зменшився на 569 осіб.
У реанімації зараз знаходиться 15 людей. До апарату штучної вентиляції легень підключено 5 хворих.
Також Юрій Чижмарь повідомив, що область отримала медичне обладнання: 3 апарати штучної вентиляції легень, 3 пульсоксиметри, 2 фібробронхоскопи, 12 аспіраторів, 30 відсмоктувачів.
«До нас звернулися представники української діаспори з Сполучених Штатів Америки, які висловили намір надати Тернопільщині гуманітарну допомогу у зв’язку з складною епідемічною ситуацією», - каже голова ОДА.
Щодо забезпечення препаратом «Таміфлю», то, як повідомив Юрій Чижмарь, в області є більше 20 тисяч блістерів цього препарату.
Крім того голова ТОДА розповів, що З державного бюджету на подолання епідемії Тернопільщині виділено 4,5 млн. гривень.
«Плануємо розподілити цю суму наступним чином: 2 млн. – на закупівлю ліків, 2,5 – на закупівлю найнеобхіднішого медичного обладнання», - пояснив Ю.Чижмарь.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору