Рівне:

Створення та просування сайтів

Голова Рівненської облдержадміністрації Віктор Матчук вважає, що ситуація з грипом не була б такою напруженою, якби центральні ЗМІ не накаляли обстановки

Рівненська область 09-лис, 2009, 12:039 Lobanovskiy 823
Голова Рівненської облдержадміністрації Віктор Матчук вважає, що ситуація з грипом не була б такою напруженою, якби центральні ЗМІ не накаляли обстановки.
Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.


- Це психологічний фактор, бо ліків в аптеки привозять достатньо, але люди беруть ліки не для того, щоб ними користуватися, а про всяк випадок, - говорить Віктор Матчук.
За його словами, говорити про стабілізацію ситуації з грипом в області поки що не доводиться. Однак тенденція щодо кількості хворих йде до зниження.
- 4 листопада хворих на грип та ГРЗ зареєстровано 4500 тисяч, наступного дня – 3700, вчора - 1400. Ми зараз відслідковуємо тенденцію по кількості одужавших, - повідомив керівник Рівненщини.
Однак, як стверджує Віктор Матчук, на жаль, всі позитивні речі перекреслюється тим, що за вчорашній день померло двоє людей.
- Кількість людей в реанімації не зменшується. В суботу їх було 20, в неділю 17. Велика кількість людей перебуває на апараті штучної вентиляції легень, - констатував Віктор Матчук.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору