Рівне:

Створення та просування сайтів

На Волині «провидиця» знімала не тільки порчу

Волинська область 10-лис, 2009, 14:109 Lobanovskiy 1 416
Саме так називала себе пройдисвітка, яка видурила більше п’ятнадцяти тисяч гривень у довірливих лучан.
Про це повідомляє Олег Плазовський, ВЗГ УМВС України в Волинській області.


Хоч як це парадоксально, але прийоми шахрайки були доволі простими – зняття порчі. Ще приблизно на початку червня цього року «провидиця» розпочала свою діяльність, а саме запропонувала зняти порчу із сина незнайомої їй на той час місцевої мешканки . Пройдисвітка більше трьох місяців приїздила на роботу до нещасної і видурювала у неї гроші або ж продукти харчування – буцімто на те, аби розрахуватися з батюшкою, котрий молиться за її «хворого» сина.
Бідолашна настільки повірила в те, про що їй говорила шахрайка, що навіть втягнула в цю пригоду ще й свою подругу, у якої боліли ноги і ніхто з лікарів не міг їй встановити діагноз. Коли ж і подруга зустрілася з шахрайкою, та на її очах роздушила сире яйце, в якому потерпіла побачила щось чорне, після чого теж повірила у силу провидиці, остання ж повідомила хворій лучанці, що на неї навела порчу свекруха.
Невідомо, чим закінчилася б ця історія, аби не сестра потерпілої, яка порекомендувала їй звернутися до працівників міліції. Завдяки професіональним діям співробітників Луцького міського відділу УМВС шахрайку було затримано. Нею виявилася 47-річна мешканка міста Ківерці, яка, до речі, уже мала досвід спілкування з правоохоронцями.
Наразі підозрювана затримана, стосовно неї порушено кримінальну справу, триває слідство.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору