Рівне:

Створення та просування сайтів

На Тернопільщині спіймали серійних зловмисників

Тернопільська область 13-лис, 2009, 11:439 Lobanovskiy 1 079
Нещодавно гусятинським правоохоронцям довелося мати справу зі спритним злочинним тріо. Нахабні зловмисники дві ночі підряд викрадали чуже майно.
Про це повідомляє УМВС України в Тернопільській області.


Трійко жителів райцентру нічим путнім не займалися, а один з товаришів ще змалку перебував на обліку в службі міліції у справах дітей.
Одного дня у двох парубків виник план крадіжки. У санаторії на околиці селища саме велися ремонтні роботи, тож лиходії вирішили нажитися на новому обладнанні. Вночі зловмисники проникли на територію установи та, розбивши вікно, залізли досередини. Увагу злодіїв одразу привернули новенькі металеві двері. Їх і винесли з приміщення. Вранці, прихопивши з собою на підмогу неповнолітнього товариша, парубки подалися до пункту здачі металобрухту. Однак реалізувати крадений товар одразу не вдалося. Хлопці розговорились зі сторожем, навіть встигли перехилити чарчину за знайомство. Під час посиденьок лиходії довідались, що неподалік розташований цех з виготовлення мінеральної води. А коли почули й про те, що дане підприємство зовсім не охороняється, одразу вирішили туди навідатись. Тож наступна ніч теж не пройшла даремно – злочинна трійця розжилась ще й на комп’ютерне обладнання. Скористатись награбованим добром крадіям так і не вдалося, їх затримали працівники міліції.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору