Рівне:

Створення та просування сайтів

"Батьківщина" допомагає хмельничанам отримати державні акти на землю та приватизувати житло

Хмельницька область 16-лис, 2009, 15:299 Lobanovskiy 988
Міська партійна організація "Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" підтримує програму Уряду Юлії Тимошенко "Земля - народу".
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 05.08.2009 № 844 затверджений Порядок безоплатних оформлення та видачі громадянам України у 2009 році державних актів на право власності на земельні ділянки. Цей Порядок визначає проведення спрощеної процедури безоплатного оформлення права власності на земельні ділянки.
Керуючись цими документами, міська партійна організація "Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" активно включилась в роботу щодо допомоги людям в отриманні державних актів на землю.
Члени партійних груп партійної організації надають практичну допомогу в підготовці пакета документів та відповідного звернення до управління земельних ресурсів та земельної реформи виконкому міської ради на отримання державного акта на землю до громадян, які мають на це право за місцем їх проживання. Для цього підготовлена спеціальна пам'ятка.
Проводиться робота у сприянні написання заяв, підготовки інших документів, що дозволяє значно прискорити хід отримання державного акта на право власності на земельну ділянку. Цю роботу виконують агітатори ВО "Батьківщина" із виборів Президента України на закріплених виборчих дільницях.
Також міська партійна організація ВО "Батьківщина" включилася у програму із допомоги мешканцям міста у не менш важливій для них приватизації житла. Всього по місту нині залишаються не приватизованими близько 17 тисяч квартир. Активісти з числа агітаторів на закріплених дільницях пропонують людям свою допомогу у приватизації помешкань.
Міська рада та бюро технічної інвентаризації, в свою чергу, всіляко сприяють швидкій реєстрації та приватизації житла хмельничан.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору