Рівне:

Створення та просування сайтів

Заснувши з цигаркою, можна вже не прокинутися!

Рівненська область 16-лис, 2009, 17:309 Lobanovskiy 835
Лише з початку року в Рівненській області шкідлива звичка забрала життя 20 громадян. Аналізуючи причини загибелі громадян внаслідок пожеж слід зазначити, що із десяти загиблих - восьмеро людей гине внаслідок паління у ліжку, зазвичай після вживання спиртних напоїв.
Саме злощасний недопалок став причиною загибелі відразу двох громадян в селі Іванчиці, Зарічненського району. Під-ранок, 15 листопада в дерев’яному житловому будинку виникла пожежа. За повідомленням місцевих мешканців, за лічені хвилини на місце події прибула чергова варта працівників МНС. Швидко ліквідувавши загоряння вогнеборці в одній із кімнат будинку виявила два трупи: 57-річної господині оселі Ольги та її сусіда Володимира, 1969 року народження. Як згодом було встановлено, причиною трагедії стала необережність при курінні в нетверезому стані громадянина Володимира. До речі, загиблих характеризували в сільській раді позитивно. Вони не були схильними до вживання спиртних напоїв, але трагічний збіг обставин і нехтування власною безпекою призвели до загибелі.
Аналізуючи ці трагедії, неодмінно задаєшся питанням - що ж є головною причиною цих безглуздих смертей: впертість, фатальна приреченість чи байдужість людей до свого життя...?

Про це повідомляє капітан служби цивільного захисту Микола Прокопчук інспектор центру пропаганди ГУ МНС у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору