Рівне:

Створення та просування сайтів

МИРОСЛАВА СЕМАНІВА НАГОРОДЖЕНО МІЖНАРОДНОЮ ВІДЗНАКОЮ «КРАЩИЙ ТОП-МЕНЕДЖЕР РОКУ»

Рівненська область 18-лис, 2009, 16:249 Lobanovskiy 801
Цими днями за поданням авторитетних міжнародних фундацій, зокрема, Європейської бізнес-асамблеї, Міжнародного номінаційного комітету ім.Сокората (Оксфорд, Великобританія) та Клубу ректорів Європи високою міжнародною нагородою «КРАЩИЙ ТОП-МЕНЕДЖЕР РОКУ» було відзначено Мирослава СЕМАНІВА – депутата Рівненської обласної ради від фракції Української Народної Партії, головного лікаря Рівненської обласної клінічної лікарні, Заслуженого лікаря України.
«Як символ міжнародного визнання особистих заслуг перед суспільством, ця висока нагорода підкреслює Ваші професійні досягнення, внесок у розвиток національної економіки та європейської інтеграції», - йдеться у листі, адресованому до пана Семаніва.
Церемонія нагородження відбудеться 10 грудня 2009 року в місті Відень (Австрія) у палаці Паллавічині. Саме там вищезгадані міжнародні організації спільно з Британським діловим Альянсом дадуть традиційний світський церемоніальний прийом і бал на честь володарів престижних європейських звань та нагород, відомих меценатів, міжнародного наукового, ділового, культурного і політичного істеблішменту.
Нагадаємо, у липні цього року “за високий професіоналізм та активну участь в соціальних реформах у країні” Мирослава Семаніва також було нагороджено міжнародною відзнакою “Лаври слави” в номінації “Лідер ХХІ століття”.

Прес-служба РОО УНП
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору