Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 19-лис, 2009, 10:079 prov 883
Пенсіонерка потрапила під потяг
У Рівненській області 59-річна жінка потрапила під потяг. Інцидент стався 16 листопада поблизу с. Дубки Сарненського району.
Від отриманих травм пенсіонерка, мешканка с.Дубки, загинула на місці трагедії.
Причини інциденту з’ясовують правоохоронці.

Займався незаконним
видобутком бурштину
В урочищі смт Клесів Сарненського району затримали 31-річного місцевого жителя Володимира, який за допомогою пожежної мотопомпи шляхом гідророзмиву грунту займався незаконним видобутком бурштину-сирцю. Під час огляду в підозрюваного вилучили 50 г бурштину-сирцю та мотопомпу.

4-річна дитина отруїлася алкоголем
В реанімаційне відділення Березнівської ЦРЛ з діагнозом отруєння алкоголем госпіталізували Івана Н., 2005 р.н., жителя с.Зірне цього ж району. Стан потерпілого важкий.

Дочка викрала 1000 доларів
У 79-річного пенсіонера, здолбунівчанина Андрія, дочка викрала 1000 доларів США. 41-річна Тетяна спілкується зі слідчими.

У Дубні з’явились цукрові злодії
Із контейнера, який знаходиться на ДКП “Ринок” на вул. Млинівській у місті Дубні, злодії зірвали навісні замки. Вони викрали звідти 1100 кг цукру. Контейнер належить 38-річному Руслану. Господар стверджує, що збитки становлять 7260 грн.

В Острозі затримали
палія вінків на цвинтарі
До острозької міліції звернулися троє жителів Острога із заявами про те, що в ніч на 15 листопада невідомий спалив вінки на могилах їх рідних. Міліціонерам вдалося встановити, що наругу над могилами скоїв місцевий 31-річний безробітний Андрій. Що стало причиною скоєння цих зухвалих дій, встановлять слідчі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору