Рівне:

Створення та просування сайтів

Пенсії зростуть

Україна і світ 19-лис, 2009, 10:319 prov 958
Президент Віктор Ющенко підписав закон № 1715-VІ “Про внесення змін до закону України Про Державний бюджет України на 2009 рік”.
У ньому, зокрема, говориться: “Установити з 1 листопада 2009 року прожитковий мінімум на одну особу в розрахунку на місяць у розмірі 701 грн. та для тих, хто відноситься до основних соціальних і демографічних груп населення: дітей віком до 6 років — 632 грн. дітей віком від 6 до 18 років — 776 грн. працездатних осіб — 744 грн. осіб, які втратили працездатність, — 573 грн.”
Крім того, закон передбачає:
— визначити джерелом покриття додаткової потреби в ресурсах Пенсійного фонду України кошти державного бюджету та збільшити витрати державного бюджету за програмою “Покриття дефіциту коштів Пенсійного фонду України для виплати пенсій” на 717 млн. грн.
— збільшити обсяг субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям на 100 млн. грн.
Нагадаємо, збільшення видатків за цими бюджетними програмами пропонується здійснити за рахунок зменшення на відповідну суму передбаченого законом обсягу фінансування витрат на обслуговування внутрішнього державного боргу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору