Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині піротехніки МНС знешкодили під водою небезпечний боєприпас

Рівненська область 19-лис, 2009, 16:329 Lobanovskiy 781
18 листопада о 14:05 на дні річки Горинь, поблизу села Решуцьк Рівненського району саперами-піротехніками Хмельницького аварійно-рятувального загону спецпризначення спільно з рівненськими рятувальниками був успішно знешкоджений 152 міліметровий артилерійський снаряд радянського виробництва. Дана небезпечна знахідка була виявлена любителями підводного виду спорту під час проведення фотозйомки дна річки. Після ретельного огляду боєприпасу водолазами-саперами було встановлено, що снаряд перебуває у бойовому стані та транспортуванню не підлягає. Тому було прийнято рішення знешкоджувати небезпечну знахідку під водою.
Даний боєприпас представляв реальну небезпеку, як для рибалок так і для любителів активного відпочинку на природі. На смертельну небезпеку наражалися і жителі села Решуцьк, адже радіус ураження боєприпаса становив від 1200 метрів до півтора кілометра.
Про це повідомляє старший лейтенант служби цивільного захисту Дмитро Мельник інспектор центру пропаганди ГУ МНС у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору