Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному відзначатимуть Всесвітній день дитини

Рівненська область 19-лис, 2009, 16:509 Lobanovskiy 938
20 листопада 2009 року відзначатиметься Всесвітній день дитини. Цього дня виповнюється 20 років з часу прийняття Генеральною Асамблеєю ООН в Нью-Йорку Конвенції ООН про права дитини - першого міжнародного договору, що встановлює міжнародні стандарти захисту прав та інтересів дітей.
Конвенція ООН про права дитини - це угода між країнами, в якій записано, як уряд кожної країни має дбати про дітей. Україна, приєднавшись до Конвенції в 1991 році, взяла на себе низку зобов'язань з покращення добробуту дітей і активно впроваджує її основні положення і принципи.
В рамках відзначення цієї події в нашому місті служба у справах дітей ініціює проведення круглого столу на тему "Права дитини: від витоків до сьогодення", який відбудеться 20 листопада в приміщенні Музею освіти Рівного (вул. Соборна, 30), початок роботи о 10.00.
До участі в роботі круглого столу запрошені громадські інспектори з питань охорони дитинства загальноосвітніх навчальних закладів міста, представники міського управління юстиції, служби у справах дітей, кримінальної міліції у справах дітей, управлінь освіти, праці та соціального захисту населення, у справах сім'ї, молоді та спорту тощо.
За більш детальною інформацією звертатися до начальника служби к справах дітей Міщені Андрія Івановича, тел.22-70-62.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору