Рівне:

Створення та просування сайтів

Депутати Рівненської обласної ради хочуть слухати фольклор Полісся

Рівненська область 20-лис, 2009, 14:239 Lobanovskiy 1 280
Передбачити 101,1 тис. грн. з бюджету області на виготовлення презентаційних наборів про етнокультурну Рівненського Полісся, - з такою пропозицією до депутатів постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків звернулося управління культури і туризму Рівненської облдержадміністрації.
Як результат, депутати погодили зміни до кошторисних призначень обласного бюджету на 2009 рік, запропоновані управлінням культури і туризму РОДА і рекомендували головному управлінню фінансів внести відповідні зміни до обласного бюджету на 2009 рік. Як пояснив голова постійної комісії Олег Хомич, додаткових коштів залучати не доведеться, гроші перерозподіляються в межах кошторису управління.
До презентаційного набору мають увійти буклет «Етнокультура Рівненського Полісся» та комплект із 4 компакт-дисків «Народна музика Рівненського Полісся».
Члени постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків рекомендували управлінню культури і туризму РОДА забезпечити примірниками презентаційних наборів і депутатів обласної ради.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору