Рівне:

Створення та просування сайтів

Сьогодні на Івано-Франківщині відновиться навчальний процес

Івано-Франківська область 23-лис, 2009, 08:309 Lobanovskiy 1 042
Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, у порядку денному якого єдиним питанням було відновлення навчання в усіх навчальних закладах міста Івано-Франківська у зв’язку з стабілізацією епідеміологічної ситуації.
Про це повідомляє Івано-Франківська мiська рада.


Розглянувши матеріали міської надзвичайної протиепідемічної комісії від 18.11.2009 року № 5, подання головного державного санітарного лікаря м. Івано-Франківська від 20.11.2009 року № 07/1673/9 та, заслухавши доповіді головного державного санітарного лікаря м. Івано-Франківська М.Недоступа і головного лікаря центральної міської клінічної лікарні Т.Масляка, виконавчий комітет міської ради прийняв рішення № 572 «Про припинення дії обмежувальних заходів в навчальних закладах м. Івано-Франківська».
Згідно даного рішення виконавчого комітету в зв’язку із зниженням показників захворюваності на грип та ГРВІ в місті Івано-Франківську на 47 тиждень року до неепідемічних з понеділка, 23 листопада, навчально-виховний процес буде відновлено у дошкільних навчальних закладах, школах та ВНЗ міста Івано-Франківська.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору