Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині сьогодні відновлюється навчальний процес у навчальних закладах міста

Хмельницька область 23-лис, 2009, 09:019 Lobanovskiy 1 051
Згідно з рекомендаціями державної надзвичайної протиепідемічної комісії від 19.11.2009 року, поданням головного державного санітарного лікаря міста від 20.11.2009 року № 3728, враховуючи стійку тенденцію до зниження захворюваності на гострі респіраторні інфекції як серед дорослих, так і серед дітей, Хмельницьким міським головою Сергієм Мельником підписане розпорядження "Про відновлення навчального процесу в навчальних закладах міста".

У відповідності до розпорядження, з 23 листопада відновлено навчальний процес у навчальних закладах всіх рівнів акредитації та форм власності, роботу позашкільних, спортивних та інших навчальних закладів, відкрито для відвідування дітьми міста дитячі дошкільні заклади. Також відновлено показ кіносеансів у кінотеатрах міста, дитячих вистав.

Разом із тим, до стабілізації епідемічної ситуації продовжено карантинні заходи та масочний режим в лікувально-профілактичних закладах міста, закладах громадського харчування та торгівлі, автостанціях, вокзалах, міському транспорті тощо.

Керівникам вищевказаних закладів, розташованих на території міста, належить забезпечити суворе дотримання санітарно-гігієнічних, протиепідемічних та дезинфекційних режимів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору