Рівне:

Створення та просування сайтів

На Тернопільщині сьогодні розпочинається навчання в усіх освітніх закладах

Тернопільська область 23-лис, 2009, 09:039 Lobanovskiy 908
Про це повідомили під час сьогоднішньої прес-конференції заступник голови облдержадміністрації Федір Шевчук, начальник управління освіти і науки ОДА Іван Запорожан, головний державний санітарний лікар області Степан Дністрян.
Про це повідомляє прес-служба ТернОДА.


Під час прес-конференції йшлося про рішення Державної надзвичайної протиепідемічної комісії, в якому взяли участь заступник голови облдержадміністрації, голова державної надзвичайної протиепідемічної комісії при облдержадміністрації Федір Шевчук, головний державний санітарний лікар області Степан Дністрян.

Як було повідомлено, Державна надзвичайна протиепідемічна комісія ухвалила рішення надати право приймати рішення про відміну або продовження карантину місцевим територіальним протиепідемічним комісіям у межах їхніх повноважень відповідно до подань головних санітарних лікарів районів.

На засіданнях надзвичайних протиепідемічних комісій при райдержадміністраціях області ухвалено відновити навчання в освітніх закладах районів з понеділка, 23 листопада, при умові дотримання протиепідемічних заходів.

Управління освіти і науки облдержадміністрації видало наказ „Про відновлення роботи навчальних закладів області”, згідно з яким в дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних, інтернатних, професійно-технічних, вищих (І-ІV р.а.) навчальних закладах області навчання відновлюється з 23 листопада 2009 року.

Відповідно до спільного наказу головного управління охорони здоров’я та управління освіти і науки облдержадміністрації в усіх дошкільних та освітніх закладів області має бути забезпечено проведення необхідних протиепідемічних заходів.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

Люба 23-лис, 16:26

Так карантин закінчився. А що тепер?
А тепер наші діти-школярі вчитимуться до 15 січня.
Оце ж Новий рік та Різдво за партою!!! Запамятається назавжди!!
Особисто я дитину в ці дні у школу не пускатиму.
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору