Рівне:

Створення та просування сайтів

На Івано-Франківщині пройде святковий концерт до 5-ої річниці Помаранчевої революції

Івано-Франківська область 23-лис, 2009, 14:119 Lobanovskiy 947
Революційні події осені 2004 року мають для України історичне значення щодо утвердження ідеалів свободи і демократії, виховання у громадян почуття національної гідності. Цього року до Дня Свободи в області пройдуть урочисті заходи, збори, мітинги, віча громадськості. Відповідне розпорядження 20 листопада підписав голова облдержадміністрації Микола Палійчук.
Про це повідомляє головне управління правової роботи та внутрішньої політики.


Згідно з розпорядженням на відзначення Дня Свободи в усіх районах області пройдуть урочисті заходи за участю представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, підприємств, установ, навчальних закладів, лідерів політичних партій та громадських організацій, учнівської та студентської молоді.
23 листопада на ОТБ «Галичина» пройде «круглий стіл» на тему: «Свобода ціни не має» за участю представників обласних молодіжних громадських об’єднань.
24 листопада в обласному муздрамтеатрі ім. І.Франка відбудеться святковий концерт до 5-ої річниці Помаранчевої революції.
Цього ж дня відбудеться розважальний молодіжний захід в обласному центрі. Крім цього, в навчальних закладах області буде проведено уроки «Свободи», години української державності. А в бібліотеках будуть експонуватися книжкові виставки, експозиції та фотовиставки, присвячені подіям Помаранчевої революції.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору