Рівне:

Створення та просування сайтів

Відзначили річницю НРУ на Івано-Франківщині

Івано-Франківська область 24-лис, 2009, 08:239 Lobanovskiy 818
22 листопада в Палаці культури «Юність» (м. Калуш) відбулися урочистості з нагоди 20-річчя Народного Руху України за сприяння міської та районної влади.
Про це повідомляє головне управління правової роботи та внутрішньої політики.

У заходах взяли участь учасники установчих зборів НРУ на Калущині, керівники та представники політичних партій та громадських організацій, інтелігенція, духовенство, молодь. Загалом у залі були присутні понад 700 осіб. Привітали рухівців зі святом: голова контрольно-ревізійної комісії партії «Наша Україна» Євген Гірник, лауреат Шевченківської премії, професор Степан Пушик. Звучали слова вітань і від представників влади: голови РДА Василя Іванишина, голови районної ради Василя Прокопіва, в.о. першого заступника міського голови Олександра Челядина та представників інших політичних сил. Концертну програму підготували відділ культури райдержадміністрації та управління міськвиконкому.
На завершення свята відбувся Форум представників громадських організацій та політичних партій національно-демократичного спрямування Калущини, де було висловлено підтримку Віктора Ющенка на президентських виборах у січні 2010 року та підтримано звернення до Українського народу (додається).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору