Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині відбудеться семінар-конференція на тему: «Перспективи залучення інвестицій в умовах фінансово-економічної кризи»

Рівненська область 25-лис, 2009, 10:019 prov 1 257
25 та 26 листопада 2009 року проходитиме семінар-конференція на тему: «Перспективи залучення інвестицій в умовах фінансово-економічної кризи».
У середу, 25 листопада, у приміщенні виставково-ділового центру Рівненської облдержадміністрації виступатимуть начальник Головного управління економіки та інвестиційної політики РОДА Ігор Тимошенко, голова Рівненського регіонального відділення Української державної інноваційної компанії Олександр Трофимчук, начальник архітектурно-будівельної інспекції в Рівненській області Микола Тарасенко, менеджер проектів Агенції «ІнвестІнРівне» Олександр Мулик, начальник управління ринку земель та державної експертизи Головного управління земельних ресурсів області Олександр Придатко, начальник управління Національного агентства з іноземних інвестицій та розвитку Василь Федюк. У рамках семінару учасників ознайомлять з діяльністю міні-індустріального парку «Бау-Інвест».
Початок семінару о 12 год.
Каб. 201 (обласний виставково-діловий центр, майдан Просвіти, 1)
У четвер, 26 листопада, у м. Острог відбудеться презентація досвіду Острозької РДА по супроводу інвестиційних проектів та, зокрема, інвестиційного проекту ТОВ «Х плюс Х Юей» з оглядом їх промислового майданчика у с. Вельбівне. Крім того, у рамках проведення семінару учасники оглянуть ТОВ «Фапомед Україна» у смт. Гоща та ознайомляться з ходом реалізації інвестиційного проекту по реконструкції автомобільної дороги «Київ-Чоп» компанією «Азеркорпу-Автобан».
Початок заходів о 9 год. 30 хв., м. Острог.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору